Sağ Salim 2 Çekimlere Başladı

Sağ Salim 2 Dizisi Kastamonu'nun Cide İlçesinde çekimlere başladı. Serinin ilk filmi olan Sağ Salim'de yer alan Burçin Bildik,Hüseyin Avni Danyalı, Murat Akkoyunlu ve Yakup Yavru yine film de yer almaktadır. Ayrıca kadroya sürpriz bir isim olarak Ezgi Asaroğlu dahil olmuştur.

“Sağ Salim 2” motor dedi
 Ünlü yönetmen Ersoy Güler, internet de ve korsan film piyasasında izlenme rekoru kıran 2012’nin en komik filmi ‘Sağ Salim”in devamı için Cide'de motor dedi.


Ünlü yönetmen Ersoy Güler, internet de ve korsan film piyasasında izlenme rekoru kıran 2012’nin en komik filmi ‘Sağ Salim”in devamı için Cide'de motor dedi. “Sağ Salim 2”nin çekimleri Kastamonu’nun Cide ilçesinde gerçekleştiriliyor.. Burçin Bildik (Salim), Ezgi Asaroğlu (Nihal), Hüseyin Avni Danyal ve Nazlı Tosunoğlu ‘nun ( Sütlü Nuriye) başrolünü paylaştığı “Sağ Salim 2” ilk filmin kaldığı yerden devam ediyor. Filmin zengin oyuncu kadrosunda Nijeryalı üç oyuncu da yer alıyor. Ersoy Güler, “Birinci filmden en az dört kat daha komik, daha aksiyonel, daha tempolu bir film çekiyoruz. İzleyenler asla beklemediği şeyleri, tahminlerinin ötesini görecekler. Cide'de en büyük destekçimiz Cide Gazetesi  ve Cide Dergisi oldu.  Cide Belediyesi maddi manevi hiç bir desteğini esirgemedi. Cide'de olmaktan mutluyuz.” diyor.
Salim karakteri ile Türkiye’yi güldüren Burçin Bildik’de “Filmin bu kadar ilgi görmesi kulak gazetesi sayesinde. İnsanların beğenip birbirine anlatmasından dolayı bu kadar ilgi çekti. Biz birinci filmde öyle bir çıta yükseltisi yaptık ki seyircinin hiç beklemediği sonlar oluştu. Konunun ne zaman sakinleşeceği, ne olacağı hiç belli değil. Tempoyu daha da yoğunlaştırarak ikinci filme aktardık. Hiç beklemediğimiz bir yerde, aniden bir aksiyon oluşuyor. Bu yüzden ben sadece bir komedi filmi çektiğimize inanmıyorum. Türkiye’de “Aksiyon Komedi” tarzını başlattık” şeklinde konuşuyor.

     
Salim’in arabasına otostop yaptıktan sonra kendini bambaşka bir dünyanın içine bulan Nihal’i canlandıran Ezgi Asaroğlu’da ‘Kastamonu Cide’ye ilk kez geliyorum. Hasret kaldığımız bir doğanın içindeyiz. Senaryolarda pek es yok. Oyuncuların birbirlerinin suratına cümlelerini söyleyecekleri yerler yok. Hep bir aksiyon var. Biz de bu akışın içinde sürüklenip gidiyoruz. Nihal’de bu macera da Salim’le bir takım oluşturuyor. Nihal, Salim’in iyi niyetli olduğunu biliyor. Kurtarmaları gereken bir durum var ve Salim işleri yavaşlatan bir talihsizliğe sahip. Bu da Salim karakterini sevimli kılan bir şey” diyor.
Kendi halinde bir köylü kadınıyken olayların akışı yüzünden Rambo’ya dönüşen Sütlü Nuriye’yi canlandıran Nazlı Tosunoğlu’da ağaçlardan peşinde ki mafya üyelerinin üzerine atladığı, nehirden çıkarak orak’la peşindekileri bertaraf ettiği sahneleri ile adından çok söz ettirecek. Tosunoğlu, “Senaryoyu okuduğum zaman o sahneler beni cezbetti. Ağaçlardan uçma sahnelerinde Vertigo gibi profesyonel bir ekiple çalışma şansım oldu. Özellikle nehir sahnelerinde sıkıntı çektim, zorlandım, ama hiç pişmanlık duymadım. Çalıştığım en keyifli setlerden birindeyim” diyor.
Haber: Nurcan ŞAHİN DHA ( Cide)


Category Article ,

Düşüncelerinizi Bizimle Paylaşırsanız Memnuniyet Duyarız

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

Blogroll

About